GASTRONOMIK BIRLIKLARDA POLISEMANTIK HODISASI

TO'LIQ MATN:

Referat

Ushbu maqolada gastronomiyaga oid birliklar, leksik-semantik munosabatlar tarkibiga kiruvchi polisemantik munosabatlar, shuningdek ko‘p ma’noli gastronomik birliklarning lug‘atlarda ifodalanishi haqida fikr yuritilgan. Ko‘p ma’noli gastronomik birliklar mavzu jihatdan guruhlanib, guruhlarga mansub leksemalar izohlangan.

Adabiyotlar ro'yxati

Rushana Nabiyeva. Oziq-ovqat mahsulotlari nomlaridagi polisemantik munosabat haqida//Taʼlimda innovatsion g‘oyalarni rivojlantirish asosida ilm-fan yutuqlarini joriy etish tendensiyalari. // xalqaro miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya ilmiy ishlari to‘plami. –Samarqand. SamDU Urgut filiali, 2024.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. III jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. VI jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. I jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. IV jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. II jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

Qanday qilib iqtibos keltirish mumkin

Temirova Baxtiyor qizi, K. (2025). GASTRONOMIK BIRLIKLARDA POLISEMANTIK HODISASI. Qo‘qon DPI. Ilmiy Xabarlar Jurnali, 5(2). Retrieved from https://ilmiyxabarlar.kspi.uz/index.php/journal/article/view/1122
Ko'rishlar soni: 4