GASTRONOMIK BIRLIKLARDA POLISEMANTIK HODISASI

ПОЛНЫЙ ТЕКСТ:

Аннотация

Ushbu maqolada gastronomiyaga oid birliklar, leksik-semantik munosabatlar tarkibiga kiruvchi polisemantik munosabatlar, shuningdek ko‘p ma’noli gastronomik birliklarning lug‘atlarda ifodalanishi haqida fikr yuritilgan. Ko‘p ma’noli gastronomik birliklar mavzu jihatdan guruhlanib, guruhlarga mansub leksemalar izohlangan.

Список литературы

Rushana Nabiyeva. Oziq-ovqat mahsulotlari nomlaridagi polisemantik munosabat haqida//Taʼlimda innovatsion g‘oyalarni rivojlantirish asosida ilm-fan yutuqlarini joriy etish tendensiyalari. // xalqaro miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya ilmiy ishlari to‘plami. –Samarqand. SamDU Urgut filiali, 2024.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. III jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. VI jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. I jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. IV jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

O‘zbek tilining izohli lug‘ati. VI jildli. II jild. – Toshkent: G‘afur G‘ulom nashriyoti, 2022.

Как цитировать

Temirova Baxtiyor qizi, K. (2025). GASTRONOMIK BIRLIKLARDA POLISEMANTIK HODISASI. Кокандский ДПИ. Журнал научных сообщений, 5(2). извлечено от https://ilmiyxabarlar.kspi.uz/index.php/journal/article/view/1122
Просмотров: 6