EKSTRAGENTDAGI LIMON KISLOTASI YORDAMIDA UZUM EKSTRAKTIDAN FOYDALANIB, KOSMETIK MAHSULOTLAR ISHLAB CHIQARISH UCHUN RETSEPTURANING OLINISHI.
Abstract
Doimiy ortib borayotgan ehtiyojlar hamda tabiiy komponentlarni o'z ichiga olgan kosmetika mahsulotlariga talab hozirgi vaqtda tez o'sib bormoqda. Shu bilan birga, kosmetika mahsulotlari nafaqat darhol ta'sir ko'rsatishi (namlash, yumshatish, ma'lum rang berish), balki jozibali ko'rinishga ega bo'lishi, shuningdek, tarkibida turli xil funktsional xususiyatlarga ega moddalarni saqlagan bo’lishi kerak(antioksidant faollik, ajinlarni kamaytirish, sintezni rag'batlantirish)
About the Authors
List of references
Арутюнян, Н.С. Лабораторный практикум по химии жиров / Н.С. Арутюнян, Е.П. Корнева, Е.В. Мартовщук и др. Под ред. проф. Н.С. Арутюняна и проф. Корневой. - 2-е изд., перераб. и доп. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 264 с.
Блажей, А. Фенольные соединения растительного происхождения: пер. со словацкого / А. Блажей, Л. Шутый. - М.: Мир, 1977. - 239 с.
Болотов, В.М. Пищевые красители: классификация, свойства, анализ, применение / В.М. Болотов, А.П. Нечаев, Л.А. Сарафанова. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 240 с.
Болыианов, Г.Б. Вина виноградные: учеб. пособие для студентов обуч. по спец. «Товароведение и экспертиза товаров» / Г.Б. Болыпанов - Челябинск: Изд-во ЮУрГУ, 2003. - 51 с.
Бутова, С.Н. Биотехнологическая деградация отходов растительного сырья / С.Н. Бутова - М.: Типография Россельхозакадемии, 2004. - 320 с
How to Cite

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.